Sponsors

Hoofdsponsors

Hoofdsponsor heren

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit PIR isolatieplaten en overige isolatiematerialen. Doordat we de kosten zo laag mogelijk houden, zijn we in staat om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten.

Sponsor van onze website.

Flexamedia is het ICT-bedrijf voor ondernemers en kleine organisaties. Flexamediaa neemt al uw zorgen op IT-gebied uit handen. Zo helpt Flexamedia u om de juiste keuzes te maken bij: - De aanschaf van nieuwe computersystemen - Advisering over de aanschaf van nieuwe softwarepakketten - Het beveiligen van uw data - De back-up en recovery van uw data - Het aanleggen van netwerken bij bedrijven - Werkplekbeheer - En nog veel meer
Sporthalcomplex In de Roos in Roosendaal is een prachtige, bovenwijkse sporthalvoorziening. Op dit moment maken diverse sportverenigingen gretig gebruik van deze sfeervolle sporthal. Het zorgt ervoor dat de sporthal niet alleen een hal is om te sporten, maar dat het meer is dan dat.

Sporthal In de Roos is de thuisbasis van Bristol Team dames het tweede en derde team

Welkom bij Smartphone & Tablet Reparatie Service Hellevoetsluis

Is uw smartphone of iphone scherm gebroken? Of heeft u uw iPad laten vallen en is deze beschadigd geraakt? Geen nood! Bij gsmXLshop Hellevoetsluis kunnen wij uw toestel meestal herstellen. Binnen 1 uur kunnen we meeste Ipad’s of iphone’s repareren.

Ieder kind zijn eigen wijsje

Bij verjaardagen en afscheidsfeestjes willen wij als kinderdagverblijf niet dat er snoep wordt uitgedeeld. Onze voorkeur gaat uit naar fruit of iets hartigs. Liga/ kinderkoeken vinden wij geen probleem en een danoontje mag ook. Wij zijn ook niet zo streng dat ze bij warm weer geen ijsjes mogen eten. Dit vinden wij wel kunnen. Het is toch een feestje. Rozijntjes kunnen natuurlijk ook (zonder zoet laagje). Mocht u twijfelen of iets kan, overleg dit dan even met de leidsters van uw kind.
Logo Kees Roks

Op BOVAG autobedrijf Kees Roks kunt u altijd rekenen!

Om een goede service te kunnen bieden, is voor de steeds complexer wordende auto’s goede apparatuur nodig. Het pand van Autobedrijf Kees Roks is ingericht met moderne apparatuur dat toegespitst is het onderhouden van alle voorzieningen in de moderne auto.

Shirtsponsor Optimaal Uitzendbureau B.V. Etten-Leur

Ben je op zoek naar een baan? Ben je flexibel inzetbaar of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? En wil je een vacature die bij jou past? Dan ben je bij OPTIMAAL uitzendbureau op het juiste adres. Wij hebben verschillende vacatures die passen bij jouw talent en helpen je bij je zoektocht naar een leuke baan. Je kunt je online inschrijven en solliciteren op de vacatures. Vertel ons wat je wens is en wij doen de rest.

Kleurrijk, sfeervol, authentiek en vrolijk dat zijn de kernwoorden die mijn stijl in het kort omschrijven.

Omdat ik meer wil dan alleen mooie plaatjes maken én ik vaak langs de lijn te vinden ben, wil ik door mijn vrije werk het plezier en de schoonheid van ons jeugdvoetbal laten zien. Ik hoop door mijn foto's een stukje bewustwording mee te geven van hoe mooi een teamsport kan zijn en dat we een mede(tegen)stander nodig hebben om een sportieve prestatie neer te zetten. ​ Mag ik ook jouw momenten vastleggen?

Thuis sporthal selectie heren 1e divisie KNVB

Laco is altijd in beweging Laco Nederland beheert en exploiteert in Nederland sinds 1987 multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodaties voor eigen rekening en risico. We hebben vanuit onze jarenlange ervaring een onderscheidend concept ontwikkeld en dragen een heldere visie uit. Daarbij koesteren we onze pioniersgeest, die ons prikkelt onszelf voortdurend te verbeteren op het gebied van productaanbod en productkwaliteit.