Sponsors

Hoofdsponsors

Hoofdsponsor heren

Wij zijn een leverancier van topkwaliteit PIR isolatieplaten en overige isolatiematerialen. Doordat we de kosten zo laag mogelijk houden, zijn we in staat om onze producten tegen scherpe prijzen aan te bieden. Ons doel is om u te voorzien van duurzaam materiaal zodat u tegen een betaalbare prijs voor meer comfort in uw woning kunt zorgen. Als u uw huis isoleert, profiteert u van een aantal voordelen die direct impact hebben op uw woning en uw huidige energiekosten.

Sponsor van onze website.

Flexamedia is het ICT-bedrijf voor ondernemers en kleine organisaties. Flexamediaa neemt al uw zorgen op IT-gebied uit handen. Zo helpt Flexamedia u om de juiste keuzes te maken bij: - De aanschaf van nieuwe computersystemen - Advisering over de aanschaf van nieuwe softwarepakketten - Het beveiligen van uw data - De back-up en recovery van uw data - Het aanleggen van netwerken bij bedrijven - Werkplekbeheer - En nog veel meer
Sporthalcomplex In de Roos in Roosendaal is een prachtige, bovenwijkse sporthalvoorziening. Op dit moment maken diverse sportverenigingen gretig gebruik van deze sfeervolle sporthal. Het zorgt ervoor dat de sporthal niet alleen een hal is om te sporten, maar dat het meer is dan dat.

Sporthal In de Roos is de thuisbasis van Bristol Team dames het tweede en derde team

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Hoofdsponsor van Bristol Team/Zonkr8 Zonkr8 is de specialist op het gebied van zonnepanelen installaties. Al onze monteurs zijn dan volledig gecertificeerd en in bezit van voldoende kennis. Wij werken allen veilig met steigers en valbeveiligingen, veiligheid voor alles natuurlijk. De monteurs monteren dan ook de installatie volledig volgens uw wens. Met al meer dan 10 jaar ervaring in de solarwereld kunnen wij zeggen dat Zonkr8 100% betrouwbare installaties levert.

Thuis sporthal selectie heren 1e divisie KNVB

Laco is altijd in beweging Laco Nederland beheert en exploiteert in Nederland sinds 1987 multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodaties voor eigen rekening en risico. We hebben vanuit onze jarenlange ervaring een onderscheidend concept ontwikkeld en dragen een heldere visie uit. Daarbij koesteren we onze pioniersgeest, die ons prikkelt onszelf voortdurend te verbeteren op het gebied van productaanbod en productkwaliteit.