Hans Lauwen stopt met Bristol!

Hans Lauwen stopt met Bristol!

knvb

Enkele jaren geleden nog onderscheiden als gold member van de KNVB

Na ruim 50 jaar stopt oprichter Hans Lauwen met zijn zaalvoetbalvereniging Bristol Team. “Het is genoeg geweest,” laat hij weten. Bristol Team was een toonaangevende zaalvoetbalclub in Roosendaal Opgericht in 1976 begon het als een vriendenteam, en een jaar later sloot de vereniging zich aan bij de KNVB.

“Ik heb alles meegemaakt binnen het zaalvoetbal,” vertelt Hans. “Ik begon als speler, werd later keeper en fungeerde uiteindelijk ook nog als coach. Hoogtepunten waren zeker het winnen van de KNVB-bekers. De mooiste tijd beleefde ik met een geweldige groep spelers, waaronder Maikel en Desley Ubbink, Jeroen de Vlaming, Dennis Gearaarts, Eric Rob Antens en Tim Kersenboom. Er zijn ongetwijfeld nog veel meer namen die ik nu vergeet te noemen, maar elk van hen heeft een bijzondere bijdrage geleverd aan onze successen.”

“Als coach van het damesteam hebben we het hoogst haalbare bereikt. Was er geen corona tussen gekomen, dan hadden zij zeker op het allerhoogste niveau gespeeld. Het is jammer dat dit niet kon worden voortgezet, maar ik ben trots op wat we samen hebben bereikt.”

“De laatste jaren werd het eerste team voortgezet door een enthousiaste groep spelers, maar helaas bleef het grote succes uit. Nu, na ruim een halve eeuw, vind ik het tijd om te stoppen. Als oprichter en eindverantwoordelijke ben je altijd nauw betrokken bij de club. Het voelt als een familie en je wilt niemand in de steek laten. Maar het werd de laatste tijd steeds meer een opoffering. De motivatie om erbij te zijn nam af, en ik merkte dat het steeds moeilijker werd om de nodige energie erin te steken.”

“Het besluit om Bristol op te heffen had ik al ruim een half jaar geleden genomen. Nu de kogel door de kerk is, voel ik enige opluchting. Het is een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing geweest. Ik wil iedereen die ooit heeft gespeeld in het shirt van Bristol Team hartelijk bedanken. Jullie inzet en toewijding hebben de club gemaakt tot wat het was. Samen hebben we prachtige momenten beleefd en mooie herinneringen gemaakt.”

“Met dit afscheid sluit ik een belangrijk hoofdstuk in mijn leven af. Ik kijk met trots terug op alles wat we hebben bereikt en ben dankbaar voor de vriendschappen en ervaringen die Bristol Team mij heeft gebracht. Nogmaals, bedankt aan iedereen die deel uitmaakte van deze prachtige reis.”