Bristol vr 1 verslaan reserves

Bristol vr 1 verslaan reserves

Debutant Lynn den Ridder aan de bal.
Foto gemaakt door Johan Mouwen

Bristol Vr 1 heeft woensdagavond goede zaken gedaan in strijdt om de bovenste plekken. De thuisploeg wist probleemloos het tweede team opzij te zetten.

Bij Bristol vr 1 was het debuut van Lynn den Ridder te begroeten, Tessa v Overveld mocht na lange tijd weer haar opwachting maken binnen de selectie die aan de strijd begon zonder enige wissels.

Na vijf minuten spelen was het Griffith Vaissaire die door de verdediging sneed en de bal hard binnenschoot. De topscoorder was op dreef en bleek onhoudbaar voor de verdedigster van het tweede team van Bristol Team. Als een dief in de nacht was ze telkens gevaarlijk voor het doel. Opvallende was de rol van de pas 17 jarig Lynn den Ridder. Opgetrommeld door reserve aanvoerster Vaissaire om de boel compleet te krijgen door de vele afmeldingen. Ze had zich snel aanpaste in het spel. In haar debuutwedstrijd wist ze 2x te scoren. Het was voor het eerste dat ze in de zaal speelde maar wist te vertellen dat het naar meer smaakte. Van enige tegenwind was tijdens dit onderling te duchten. De bank was bij het tweede team goed gevuld tegenover geen bankzitters bij Vr1.

Tessa v Overveld mocht na lange tijd het gele shirt weer dragen, en deed dit niet onverdienstelijk. Ook zij wist in de 11-3 gewonnen wedstrijd het net twee keer te vinden.

Maandag staat de topper tegen Bress Breda op het programma.

Tessa v Overveld mocht weer eens aan de bak
Foto gemaakt door Johan Mouwen