Doelstelling gehaald

Doelstelling gehaald


Bristol/Logischtiek heeft de vooraf gestelde doelstelling behaald. Afgelopen vrijdag heeft het zich verzekerd van nog een jaar eerste divisie.

Het zou geen gemakkelijk opgaven worden want de tegenstander had dezelfde opdracht gekregen vooraf. Het was zou dus een spannend duel gaan worden. In het begin was het vooral elkaar aftasten en bekijken wie het er best in de wedstrijd zou zitten. De thuisploeg combineerde zeker in het begin er rustig op los wat al snel resulteerde in de voorsprong door Salah Eddine. Maar lag kon men er niet van genieten want JCK had al vrij snel de bal achter Wassim Achabar liggen. Bristol/Logischtiek liet zich echter niet gek maken en bleef voetballen. Een schitterende vrije trap die werd gescoord door Salah Eddine leverde de voorsprong op.

Lang kon men van de mooie ingestuurde vrije trap genieten want JCK had de groene knikker alweer in het netje liggen. Heel het seizoen is dit een klein probleem van het team. Een voorsprong voor wat langere tijd vasthouden. Toch kon de gang naar de kleedkamer opgezocht worden met de 3-2 voorsprong door een harde uithaal van Noël v Kaam. Een speler die vanaf het volgend seizoen zich volledig op het zaalvoetballen gaat richten.

Met wat wijze woorden van de coach werd er de tweede helft begonnen. Het spel golfde op en neer, en wie er deze wedstrijd zou gaan winnen was op dat moment nog niet duidelijk. Ook niet na de treffer van Yazi Srhir. Want zoals eerder vertelt voorsprong vasthouden valt niet meer. Nog in dezelfde minuut maakte de bezoekers de aansluitingstreffer 4-3. Om er moedeloos van te worden en ook de ongeloof bij de reservespelers dat dit toch telkens erin sluip. Maar al dat alles viel in het niet bij de zware blessure van Younes Ben Khedda. Bij een verre uitgooi kwam hij de bal hoog voor de doelman van JCK. Younes kopte de bal de 5-3 binnen, maar de doelman raakte het hoofd van de doelpuntenmaker. Ruim tien minuten lag het spel stil om de speler weer bij kennis te krijgen. Met een flinke blessure moest hij direct naar het ziekenhuis. Mede door dit doelpunt kwam de overwinning binnen handbereik.

Younes liet na afloop weten dat het goed met hem gaat

Het spel werd wat grimmiger door wat onnavolgbare beslissingen van de scheidsrechters. Bij enkele momenten zaten ze wat fout, en dat irriteerde bij beide teams. Rachid Achabar zorgde met zijn treffer voor wat meer rust. Helemaal nadat opnieuw Yazid Shrir de 8e binnenschoot. In de laatste minuut maakte JCK het nog spannend door twee keer te score. Maar hier bleef het dan ook bij. Overwinning beinnen gehaald, maar nog belangrijke handhaving gerealiseerd.

De doelpuntenmakers: Noël v Kaam 1x, Younes Ben-Khedda 1x Salah Edine 2x, Yazid Shir2x Rachid Achabar 2x.

Het winnende team. Op de foto ontbreekt Achraf el Bousksaki die met Younes richting ziekenhuis was gereden.