Actie ZVS mislukt

Actie ZVS mislukt

Bristol/Logischtiek heeft zich vrijdag goed geweerd tegen de lastig omstandigheden. De tactisch en onsportieve actie van de vereniging ZVS ten spijt. Om de wedstrijd te vervroegen naar 19.30 dacht men om de spelers in de ramadan extra te beïnvloeden.

Van de thuisploeg was eigelijk weinig te duchten bleek in het begin. Omdat ze met name Rachid Achabar niet konden passeren bleken afstand schoten de enige oplossing om voor gevaar te zorgen.

Younes Ben Khedda was weer voorledig hersteld van de opgelopen blessure en liet zich meteen zien. Hij was een van de gevaarlijkste spelers voor Bristol/Logischtiek. De teller werd door hem op 0-1 gezet. Om de krachten te sparen werd deze voorsprong lang vastgehouden. Maar de tegentreffer kon niet uitblijven. Nog voor rust was het opnieuw Ben Khedda die zijn tweede van de voet liet vuren. Niet veel later was er een schitterende vrije trap van Salah Jeddi die vlak voor tijd de derde op het scoringsbord kon noteren.

Na rust ging het meteen mis. De scheidsrechter had nog geen tijd de fluit weg te steken of de bal lag er al in 2-3. Vanaf dat moment waren er legio’s kansen om de voorsprong verder uit te bouwen. De lat en paal stinden telkens in de weg.

Naarmate het einde naderde ging ZVS met een extra veldspelers op zoek naar de gelijkmaker. Dit lukte uiteindelijk door een fout van de goalie van Bristol/Logischtiek. De bal ging simpel door zijn benen waarbij hij voor de tweede keer in de fout ging. Aangezien bij de 2-3 hij ook niet goed uitzag. Met een slotoffensief probeerde de thuisploeg er nog een winst uit te halen. Met een allerlaatste wanhoopschot carboleerde de bal op de bovenarm van Noél van Kaam. Dit gebeurde een fractie van een seconde na de zoemer. Ondanks de protesten was dit na de gespeelde speeltijd.

Al met al stukje gerechtigheid na de eerder genomen actie om de wedstrijd één uur te vervroegen.

Ben Khedda on fire