Bristol Vr 1 blijft hoog genoteerd!

Bristol Vr 1 blijft hoog genoteerd!

Bristol Vr 1 blijft hoog genoteerd!

Wahina Didi moest geblesseerd toekijken
Tessa v Overveld verving haar achterin

Foto`s gemaakt door Johan Mouwen

Waar de bezoekers al na vijf minuten een kans kregen op een vroege openingstreffer, wist Bress Breda uit haar eerste mogelijkheid wel te scoren. De bal werd niet goed beoordeeld door Elizabeth waardoor de 1-0 werd genoteerd. Het was deze wedstrijd snel duidelijk dat Bristol vr1 niet lekker in de wedstrijd zat. Achterin werd de geblesseerde Wahiba Didi vervangen door Tessa v Overveld. Zij had zeker in het begin moeite met deze rol. Na deze treffer had Bristol de wedstrijd al voor rust op slot kunnen gooien. Senna El Messaoudi en Griffith Vaissaire waren echter ongelukkig in de afwerking.  Dankzij een treffer van eerste genoemde werd wel met een minimale achterstand van 2-1 de rust bereikt.

In het tweede bedrijf werd er voor een andere tactiek gekozen. Nadat de 2-2 nog op het scoringsbord kwam overvleugelde de Roosendaalse dames Bress volledig.  Met snelle counters liep het snel uit na een ruime voorsprong. Na het het uitvallen van Fleur Neelen moest het ook nog het uitvallen van Griffith incasseren. Met slechts drie veldspeelster met door strijdlust de 4-6 overwinning in de wacht gesleept.

Woensdag de topper thuis tegen Totelos 1 dat de ranglijst aanvoert met  13 uit 5 wedstrijden. Bristol zit in de achtervolging met 10 punten met wedstrijd minder.

Grifftih scoort de gelijkmaker 2-2