Ongekende seizoenstart

Ongekende seizoenstart

20171011_224555

20171011_224555

Woensdag was Botafogo de tegenstander van de Roosendalers. Een tegenstander die vorig seizoen nog twee keer te sterk was voor Bristol/Osaka. Dit seizoen was het vertrouwen vooraf al zeer groot. De nieuwe formatie van Hans Lauwen en Karim Adarghal is samengesteld door zeer technische, en ervaren speler. Een van de ontdekkingen is Yazid Srhir. De pas 17e jarige speler gedraagt zich als een volwassenne, en dat is terug te zien in zijn spel.

Hij was het die de bal bij de keeper onderschepte en niet zelfzuchtig was maar de bal terug legde op spits Achraf Choutier. Kort erop was het Salim Boutaghmass die op dezelfde manier de bal gunde aan Yasin Malhaoui. Met liep voor rust nog uit naar een 5-1 voorsprong door Mohammed El Tayfi, Achraf en Yasin.

In de tweede helft zakte de bezoekers in elkaar en wist men het publiek te trakteren op een zaalvoetbalshow. De ene aanval was nog mooier dan de andere. Botafogo had geen grip op de wedstrijd en Bristol/Osaka werkte feilloos aan prachtige aanvallen. Beide coaches genoten van de wonderschone zaalvoetbalshow. Zij kwamen verder nog op naar van: Yasin Malhaoui, Achraf Choutier, Anas El Gamali, Yazid Srhil en Salim Boutaghmass. Bristol/Osaka kent een ongekende seizoenstart en kon deze 12-3 bijschrijven