Karim Adarghal gaat Bristol verlaten

Karim Adarghal gaat Bristol verlaten

_KJS7998

Karim gaat als persoon gemist worden

Nog een paar wedstrijden en Karim Adarghal  zet een streep achter het hoofdstuk Bristol.

Karim begon ruim 10 jaar geleden als speler in het tweede team. Naderhand is hij uitgegroeid tot een grote steunpilaar van Hans Lauwen. Als rechterhand nam hij veel taken op zich. In de nieuwe technische staf werd hij assistent van de huidige hoofdtrainer Said Ouasti.

,,Na ruim tien negen jaar vond ik het een redelijk en goed moment om op te stappen en mijn volledige aandacht aan me loopbaan en gezin te storten. Bristol staat als een stabiele zaalvoetbal club bekend dus kan het met een goed gevoel achter me laten. Het is een prachtige vereniging met veel groeikansen. Vorig seizoen kampioen geworden in de topklasse en gepromoveerd Daar ben ik trots op. Binnen de club heb ik mijn trainers diploma mogen halen en ben hier Bristol dankbaar voor. Misschien keer ik bij een wat rustig tijd in mijn leven nog wel terug, maar nu kan ik me niet 100% focussen i.v.m. werk en privé  Ik laat het wel om me af komen wat de toekomst brengt.”

Hans Lauwen(owner off the club) gaat Karim ontzettend missen: “Hij is een fijn mens die zich altijd met volle overgave heeft ingezet voor Bristol. Bij de veranderingen binnen de technische staf was van mijn kant de eis dat Karim toe zou treden in de staf. Maar nu komt daar binnen een jaar een einde aan. Hij heeft nu ander prioriteiten, waaronder gezinsuitbreiding, tevens zit hij in de fase van zijn carrière die belangrijker zijn. Wij gunnen we hem deze mooie kans en wensen we hem alle succes toe.”

_KJS7769

Karim Adarghal samen met Hans Lauwen druk coachend