Inspiratieloos Bristol verliest van geroutineerd Barendrecht

Inspiratieloos Bristol verliest van geroutineerd Barendrecht

knvb logo

PhotoLab_app_no_more_sorrow_IMG_20181121_232722

In de ‘zes punten wedstrijd’ tegen Barendrecht heeft het team van coach Hans Lauwen zichzelf geen dienst bewezen. Met een vrijwel compleet team, behoudens Wahiba Didi, begon Bristol niet slecht aan de wedstrijd. Vrijwel de gehele eerste tien werd er niet gescoord, totdat de gasten Jade Masssing passeerde. De aanval erop er werd een betwiste vrije trap gegeven. Ook hier had Massing geen antwoord op. Enkele minuten later stond de muur niet goed en de voorsprong werd. Gelukkig kon Corina Luijks nog iets aan de stand doen door de rust met de cijfer 2-3 te halen.

 

In de tweede helft sloeg het spelbeeld echter om. Waar de counters van Barendrecht in het begin niet tot doelpunten leidde, kwam het spel van Barendrecht  meer tot leven in de tweede 25 minuten. In een mum van tijd stond het 2-6 door slecht verdedigend werk.

Barendrecht is een goed uitgebalanceerd team met veel loopvermogen, en vele positiewisselingen. Hier had de thuisploeg geen antwoord op mede door wederom een glansrol van de keepster van Barendrecht. Wat er ook geprobeerd werd de sluitpost was weer niet te verslaan. De bondcoach Marius Privéé zou deze sluitpost echt eens in de gaten moeten houden.

In de laatste fase van de wedstrijd sloeg het noodlot alleen maar verder toe. Met een onvermijdelijk 2-10 druipt Bristol richting de kleedkamer af. Waar het een week eerder liep als een trein, ontbrak het nu aan de felheid.

Volgend week staat er opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Maar opnieuw laten de Roosendaalse een kans onbenut om dichterbij te kruipen.