Het komt steeds dichterbij

Het komt steeds dichterbij

d5ecd581-f153-4616-9375-cac18c6ef78d

Photo_1581543587512 - kopie

Er breken spannende tijden aan voor beiden damesteams van Bristol. Het tweede is zo goed als kampioen en het eerste team blijft nog steeds de ranglijst aanvoeren in de hoofdklasse.

De prijs voor promotie naar de ere divisie gaat tussen de Roosendaalse formatie en die van Mazzelstars uit Zoetermeer. Woensdag moest Bristol vr1  het opnieuw opnemen tegen HBSS. Het bleek wederom een lastige tegenstander. Het team kwam met een iets andere bezetting binnen de lijnen in sporthal de Roos. De bezoekers kwamen diep in de eerste helft op een voorsprong, en dat was ff schrikken. De deuren gingen onmiddellijk op slot en er was nauwelijks een doorkomen aan. Het tempo was veel te laag waardoor het gaatje nauwelijks gevonden kon worden. Toch was het Corina Luijks die de keepsters wist te passeren. Lang was het niet genieten want HBSS nam het heft in handen en kwam wederom op voorsprong. Vlak voor tijd was het weer topschutter Luijks die de trekker overhaalde en de ruststand bepaalde 2-2.

In de tweede helft werd er wat feller gestart en was het initiatief voor Bristol. Geschrokken van de goede tegenstand moest het van een ander vaatjetappen. Met nog acht minuten op de klok werd vanuit de counter de overwinning binnen gehaald. Dankzij o.a. goede reddingen van Jade Massing kon Corina Luijk en Rivke de Draaier 2x de drie punten in eigen huis houden.

corina - kopie

Corina Luijks weer belangrijk. Foto gemaakt door: @lucvanleeuwe

De komende drie wedstrijd zal waarschijnlijk de competitie beslist worden. Volgende week vrijdag Den Haag uit. Op 11 maart staat misschien de kampioenswedstrijd op het programma tegen Mazzelstars