Bristol trekt vijf nieuwe spelers aan

Bristol trekt vijf nieuwe spelers aan

Kopie-van-LogoDef[1]

Aankondiging

Voor het nieuwe seizoen zullen er vijf nieuwe gezichten verschijnen in de selectie van Bristol Team.

De Roosendaalse vereniging had vorig seizoen een valse start, en zijn op de valreep in de 1e divisie gebleven. Coach Said Ouasti heeft er samen met Bedel Karahan voor gezorgd dat de selectie een behoorlijk injectie krijgt. De technische staf ziet één speler vrijwillig vertrekken en dat is Adnane Samra. Deze speler gaat aan de slag bij een nieuw team zvv Kroeven.

 

 

 

Soufian AllachSoufian Allach komt over van Be`79 waar hij jarenlang een dragende speler was. De ervaren speler denkt met Bristol aan een nieuw hoofdstuk te kunnen beginnen. en ziet veel uitdagingen.

 

 

 

 

 

 

Soufian Tanouti

Soufine Tanouti is een ex speler van TPP en Salaam Rotterdam. Laatste genoemde speelde ook in de 1 divisie maar keerde na enkele seizoenen niet meer terug in de competitie. Nadat Tanouti van de plannen hoorde van de Roosendalers was hij enthousiast geworden om de komen spelen.

 

 

 

 

 

Zakaria Boussihmed

Zakarie Boussihmed is een zeer talentvolle speler die overkomt van FCK de Hommel. De speler werd in 2018 aangetrokken door de ploeg uit Den Bosch. Echt veel speelminuten kon hij niet krijgen. Vandaar de overstap naar Bristol Team.

 

 

 

 

 

Rachid Achahbar

Rachid Achahbad komt over van BOZ Haisch. De speler speelde op een hoog nivea maar kon de juist balans niet vinden. Hij ging lager spelen en werd bij het onderling duel met Bristol 2 gepolst. Rachid zal door zijn ervaring een belangrijke speler gaan worden binnen de selectie.

 

 

 

 

 

Achraf El Bousksaki

Achraf el Bousksaki komt over van Groene Ster Vlissingen. Het jeugdtalent verloor zijn kansen in de hoofdmacht door een blessure. De speler uit Bergen op Zoom zag na zijn herstel de kans om dichter bij huis te spelen. De doelstelling die Bristol voor ogen heeft spraken de speler aan om over te komen.

 

 

 

 

 

De selectie word gecompleteerd met: Scot Colkin, Hakan Aksoy, Buyamin Karahan, Achraf Choutier, Damiano Vaudo, Tim v Noord, Yazid Shril, Rick de Jong en Toma Sivanathan.

IMG_1111 - kopie

Bij de dames blijft de selectie zo goed als intact. Bij de hoofdklasser zijn twee nieuwe speelster toegevoegd namelijk Kyara Hopstaken en Rivke Draaijer. Laatst genoemde heeft tot afgelopen seizoen gespeeld bij de belofte van PEC Zwolle. I.v.m. met haar opleiding gaat ze nu verder in de zaal. Soraya Oppier vertrekt hoogstwaarschijnlijk voor haar studie naar Spanje. Corina Luijks is nog in onderhandeling met een club uit Italië en Spanje.

De selectie van vr bestaat dus uit: Jade Massing, Wahiba Didi, Ashley de Bie, Naomi Pesman, Sharon van den Eeden, Anisha Karahan, Fleur de Kinderen, Griffth Vaisairre, Kyara Hopstaken en Rivke Draaijer